نتانیاهو: برای مرحله بعدی از جنگ آماده می‌شویم تاکید وزیران خارجه مصر و بحرین بر لزوم تضمین پایداری توافق آتش‌بس در غزه رئیس جمهور الجزایر به نشانه اعتراض در نشست سران عرب حضور نمی‌یابد فؤاد حسین در قاهره: با کوچاندن فلسطینی‌ها از خاکشان مخالفیم گروسی: مشکلات با ایران را باید از طریق دیپلماتیک حل کنیم / ترامپ می‌خواهد به توافق برسد کشف تصاویر آزار و اذیت کودکان در حساب کاربری یک معلم ۶ کشته در پی تیراندازی در مقابل یک مسجد در ریف حماه واکنش عربستان به انسداد گذرگاه‌ها و توقف کمک‌ها به غزه طالبان: کشور‌های غربی در افغانستان به دنبال اهداف سیاسی هستند فون درلاین: فورا باید اروپا را دوباره مسلح کنیم رسانه عبری: یک بمب در مرکز تل‌آویو کشف شد گفتگوی زلنسکی و ملونی با محوریت طرح پایان جنگ اوکراین لیبرمن: مصر ساکنان غزه را در سینا جای دهد تل‌آویو یک اسرائیلی را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد کرملین: موضع اتحادیه اروپا درباره اوکراین تغییر خواهد کرد

تلویزیون اسرائیل: گنبد آهنین در زدن یک پهپاد در غزه درماند

تلویزیون رژیم موقت اسرائیل گزارش کرد که یک روز پس از رصد و سرنگونی یک پهپاد فلسطینی، سامانه گنبد آهنین، در زدن یک فروند دیگر شکست خورده و ارتش در حال تحقیق درباره علت آن است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، تلویزیون رژیم موقت اسرائیل، دوشنبه شب گزارش کرد که سامانه پدافندی گنبد آهنین صبح دوشنبه در سرنگونی یک پهپاد فلسطین ناکام بوده است.

 

تلویزیون رژیم موقت (کان) گزارش کرده که ارتش رژیم صهیونیستی در حال تحقیق درباره علل شکست این سامانه در مقابله با پرواز پهپاد در آسمان نوار غزه است.

 

ارتش صهیونیستی صبح دوشنبه اعلام کرده بود که دو موشک به سوی یک پرنده شلیک کرده است. یک روز قبل، گنبد آهنین موفق شد یک پهپاد فلسطینی را هدف قرار بدهد.

 

همچنین روزنامه معاریو گزارش کرد که حماس در زمان کنونی بخوبی می‌داند که ارتش اسرائیل با پهپادهایی که از غزه به پرواز در می‌آید مقابله میکند لذا حماس برخی پهپادها را برای تست و بررسی واکنش و توانایی پدافند دفاعی اسرائیل، ارسال میکند و این بخشی از برنامه افزایش توانمندی حماس در این حوزه است.

 

به نوشته روزنامه معاریو، سامانه امنیتی در اسرائیل اذعان دارد که حماس تلاش وافری برای توسعه پهپادهای ساخت خود به کار گرفته و این بخشی از آمادگی حماس برای تقابل بعدی با اسرائیل است.

 

سامانه دفاع هوایی گنبد آهنین، برای مقابله با راکت‌ها و موشک‌های کوتاه‌برد طراحی شده و از سال ۲۰۱۱ وارد خدمت شده است. این سامانه به اندازه هزینه‌ای که روی دست رژیم موقت اسرائیل و دولت آمریکا گذاشته، کارا نیست. هر آتش‌بار از این سامانه حدود ۵۰ میلیون دلار هزینه دارد که هر بار شلیک، ۶۰ هزار دلار خرج روی دست رژیم موقت می‌گذارد.

 

آمریکا که اساساً از ابتدا به موفقیت پروژه گنبد آهنین خوشبین نبود، طی سه سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ نزدیک به ۹۰۰ میلیون دلار کمک مالی به تل آویو کرد./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده